GGR Recycling (ex-Comet Brussel), afzonderlijk en onafhankelijk van Groupe COMET

Groupe COMET wenst de bestaande situatie tussen de entiteiten van Groupe COMET en GGR Recycling, ex-Comet Brussel, te verduidelijken: GGR opereert sinds juli 2021 afzonderlijk en onafhankelijk. Het door GGR Recycling opgezette inzamelnetwerk heeft geen enkele band met Groupe COMET en valt uitsluitend onder haar verantwoordelijkheid. GGR heeft dus geen mandaat om aankopen te doen voor rekening van Groupe COMET.

Uw contactpersonen binnen Groupe COMET maken deel uit van groepsmaatschappijen die CometSambre zijn of een andere entiteit zoals Comet Traitements, Recymet, Recycar, VM Recycling, CTR, Ecofer, Covanord, Comet Sercices, enz. Voor de goede orde, hier zijn de locaties van de groep :

Groupe COMET biedt U een brede waaier van diensten aan, van inzameling op onze werven of op uw werven – alle soorten metaalafval worden behandeld – tot depollutie van voertuigen en inzameling van banden. COMET heeft een van de beste terugwinningspercentages in de sector, wat essentieel is gezien de huidige wetgeving en het toenemende belang van ESG-criteria.

In de hoop dat dit alle mogelijke verwarring heeft weggenomen, blijven het hele management en alle teams tot uw beschikking mocht u vragen hebben, zodat we op de best mogelijke manier kunnen blijven samenwerken, met volledige duidelijkheid en efficiëntie.

Pierre-François BAREEL, CEO

Uw contacten :

Comet Groep

9

Bieden eindeloze mogelijkheden voor gerecycleerde materialen.

Wij zijn een Belgische industriële familieonderneming die actief is in de handel in ferro-, non-ferro- en afgeleide metalen.

%

Waardering

Arbeiders-Arbeiders

Comet Groep

Rivage de Boubier 25
B – 6200 Châtelet
België

+32 71 24 38 38

+32 71 39 33 08

info@groupecomet.com

Nos métiers

Ferrometalen

Non-ferrometalen

Afgedankte voertuigen

Afgedankte elektrische en elektronische apparaten

Banden

Shredderafval

Plastic uit shredderafval

Met oneindigheid als drijvende kracht realiseren we belangrijke industriële
projecten met menselijke voordelen, sociaal en ecologisch, onophoudelijk.

Pin It on Pinterest

Share This